VC Tábora – 7.kolo v obrazech

 

Turnaj se nám pomalu ale jistě blíží do finiše. Včera skončilo 7.kolo, které dostalo do vedení Václava Kotála se 6b! poté, co porazil Martina Nehybu!

 

 

Druhý za ním v závěsu se drží domácí Petr Loskot, kterému se letos v turnaji velice daří. Žádná remíza s ním není zadarmo a pokud vidí jen malou výhodu, hraje tvrdě do konce. Dneska si to v 8.kole rozdá na první desce s Václavem Kotálem. Myslím, že se bude na co dívat! 

Další hráči se drží těsně v závěsu a dýchají první desce těsně za krk: FM Josef Lys, Jakub Stinka a IM Viktor Volodin všichni po 5,5 bodech.

Z domácích borců se dále nejvýše drží Milan Borkovec s 5b, který si tohle kolo spravil chuť z předešlých zápasů na Jaroslavu Kouckém. Ten se velmi překvapivě vyšvihnul na 5.desku!

 

 

Z domácího Sokola si drží ještě dobrá místa: Honza Žilavý, Lojza Bartošů a Luboš Otradovec, všichni po 4,5b! Tak snad jim to do konce turnaje vydrží 🙂

Do konce zbývají již jen dvě kola a ty právě jako vždy nejvíce rozhodnou. Síly ubývají, uvidíme, kdo jich nakonec bude mít nejvíc.

Mějte se hezky!

Losování zde: http://chess-results.com/tnr444372.aspx?lan=5&art=2&rd=8&turdet=YES

 

Pár fotek ze 7.kola:

 

Author: Luboš Otradovec