Přeborníkem oddílu v bleskovéím šachu Luděk Meszáros!

Čtenáři a hlavně hráči sledující naše stránky jistě ví, že v průběhu „okurkové“ sezóny probíhají oddílové čtvrtky ve znamení bleskových turnajů, které se následně započítávají do celkového pořadí tzv. Grand Prix. Letoční GP je okořeněn speciální cenou, totiž náramkovými hodinkami firmy BENTIME věnované naším členem Lojzou Bartošem. Jelikož se pomalu ale jistě blíží závěr této dlouhodobé soutěže, pojďme si zrekapitulovat vše podstatné.

Ve čtvrtek 19.září proběhl přebor oddílu v bleskovém šachu. V turnaji zvítězil systémem START – CÍL Zdeněk Vybíral (QCC České Budějovice). Jelikož není členem oddílu, tak se oddílovým přeborníkem stal Luděk Meszáros se ziskem 6/7.

GRATULUJEME !!!

Tabulka zde:

Celkové pořadí pak zde:

 

Jistým vítězem letního GP se tak stává bleskový specialista Luděk Meszáros, jehož 100 bodový zisk už nikdo nemůže překonatt vzhledem k eventuelnímu poslednímu turnaji za týden …

Původní představa byla taková, že celý seriál GP bude zakončen oddílovým přeborem v bleskové hře. Po diskuzi a dohodě s hlavním rozhodčím panem Václavem Haškem se závěr soutěže upravuje takto:

Příští čtvrtek 19.září se bude konat Oddílový přebor v bleskovém šachu, na který jsou zváni všichni členové domácího oddílu, ale i členové Všech spřátelených oddílů okolních !!! Přijďte, jste srdečně zváni !!!

Následně zbývá do konce září ještě jeden čtvrtek 26.září. I v tento den se bude konat bleskový turnaj započítávající se do našeho letního GP !!!

Čtvrtek 3.října by měl odstartovat Oddílový přebor v klasickém šachu. V tento den také budou oficiálně vyhlášeny výsledky celého letního GP, předány ceny vítězům a také vylosován šťastný výherce náramkových hodinek.

Připomínám podmínku pro to, aby daný hráč mohl být zahrnut do slosování: „Hráč se musí během letního GP zúčastnit minimálně tří turnajů !!!“

Pokud správně koukám do tabulky pak jde momentálně o tyto hráče:

1) Alois Bartoš
2) Luděk Meszáros
3) Milan Borkovec
4) Zdeněk Havlůj
5) Pavel Procházka
6) František Vaněk

Dále vidím, že někteří maji momentálně dvě účasti, čili šanci stále mají …

Lojza Bartoš (který hodinky věnoval) se prý také chce účastnit losování a chce hodinky vyhrát zpět, aby je následně mohl věnovat jako cenu do další soutěže !!! :-)))

Ode mne zatím asi vše podstatné, na setkání v prestižním oddílovém přeboru v „blesku“ se těší
Václav Hašek a Milan Borkovec

 

Author: Milan Borkovec